Foto: AFP
Foto: AFP

Bengalsi bolji od Bilsa, Dalas Kaubojsi razočarali

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.23. | 04:05

Dve zanimljive utakmice u NFL

Danas je Amerika gledala samo jedan sport, a to je NFL. Imali smo dve plej-of utakmice na programu, a Dalas Kauboji su bili glavna zanimacija, omiljeni tim nacije je razočarao protiv San Franciska, dok su Sinsinati Bengalsi bili bolji od Bafalo Bilsa (27:10).

Idemo redom. Bengalsi su drugu godinu zapredom došli do AFC finala i ponovo će imati istog protivnika, Kanzas Siti Čifse koje su prošle godine savladali na putu do Superboula.

Izabrane vesti

Protiv Bilsa su dominirali od samog starta, nadahnutom igrom na oba kraja terena su sasvim zasluženo došli protiv ekipe koja je imala osam pobeda zaredom, ali ni to nije bilo dovoljno protiv Bengalsa.

Kod Bengalsa Džo Burou je prebacio 242 jarda uz dva pasa za tačdaun. Briljirao je Džo Miskon sa 105 istrčanih jardi uz tačdaun, a Džamar Čejs je uhvatio 61 jard uz tačdaun. 

Dolazimo do Dalas Kaubojsa koji su se mučili čitavu utakmicu i na kraju nisu imali rešenje za odbranu San Franciska koji su slavili sa 19:12.

Dak Preskot je bio u centru pažnje, ali poznati kvoterbek jednostavno nije imao rešenja za odbranu protivnika koji su bili najzaslužniji za prolazak do finala NFC gde ih čeka Filadelfija Iglsi.


tagovi

NFL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara